söndag 17 september 2017

Hösten är här!

September är här och det märks att hösten har tagit ett grepp om både oss och cykelkalendern. Tävlingarna för landsväg lyser med sin frånvaro just nu, men en tävling återstod! nämligen KM. Ett KM som bara blir mer och mer prestigefyllt att vinna. Här fanns allt , svenska mästaren, nordiska mästaren och VM silvermedaljörer på startlinjen. Den som drog det längsta strået till slut och kan titulera sig som Skoghalls CK Hammarös mästare 2017 är den nordiske mästaren Stefan Schützer.
Det här var troligen sista gången i år som jag tog fram landsvägsracern. Nu kommer jag nog enbart att köra med cross cykeln framöver. Hösten är ju här och det blir lite annorlunda cykling, men inte mindre rolig för det. Grusvägar på crosscykeln en härlig höstdag är det inte mycket som slår. Dessutom så är ju den värmländska naturen helt fantastisk att vistas i också. Man vet aldrig vad som kan dyka upp på en grusväg över glaskogen. En älg, en björn kanske en varg eller...hahaha...en vilsen Grumsbo!
Planeringen inför 2018 skall också göras, med allt vad det innebär av planering av träning och tävling. Men först skall jag genomgå fystester så att det är lättare att planera träningen. Några veckors semester från cykel blir det också innan allt startar om igen i början på december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar