torsdag 7 december 2017

Vecka 49/träningsvecka 8

Nu har jag kommit halvvägs in i träningsprogrammet, den åttonde av sexton veckor. Vi är nu inne i den värsta tiden både träningsmässigt och årstid. Jag hatar verkligen vintern, finns faktiskt inte något positivt jag kan komma på med vintern. Det är det tur att man gillar att träna inomhus.
Den här veckan innehöll tre tröskel pass och två G1 pass. Dessa måste vara klara tills lördag morgon innan vägningen och avresan till Göteborg och Lisebergs julmarknad.
Tre dagars vila från träning är en lång tid. Måndag och abstinensen efter träning nästan skriker i kroppen. Tröskel passet som innehåller 5 stycken 8 minuters intervaller går av bara farten, åh vad skönt att träna igen.
Tisdagens pass blev ju inte så roligt. Tre timmas distansträning på monarken! Tre timmar inomhus är en lång tid. Tur då att efter varje körda trettio minuter låg det inlagt 5 sekunders max spurtar. Onsdagens träning var egentligen en kopia av måndagens träning. Den enda skillnaden var att kadense på onsdagens pass låg på nittio i stället för som måndagens sjuttio. Torsdag och ytterligare ett tre timmars G1 pass. När man börjar titta på klockan efter 45 minuter,  ja då blir ett tre timmars pass väldigt långt. Fredagens pass blev veckans sista. En repris på måndagens tröskel pass. Med den skillnaden att måndagens pass var mycket skönare än fredagens. Lördagens vägning blev -0.5kg🙁 men minus en cm runt magen🙂.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar