måndag 3 augusti 2020

Vecka 31 & Träningsvecka 32 säsongen 2020

Hemma igen efter SM och några dagars semester tripp. Får väl se hur det blir med linje SM vad det lider. Ryktet säger att det inte blir något i Uppsala i alla fall. Någon nämnde att det eventuellt skulle köras på Arlanda test track, det är ju spännande i så fall. En varvbana på 2,4 km. 
Efter tävlingen i Lekeryd så tog vi några dagar semester. Stannade kvar i Husqvarna över natten för att nästa morgon resa vidare till Gränna. En timmes promenerande i Gränna fick var nog, vi reser vidare till Vadstena i stället. Vadstena klosterkyrka var en riktigt imponerande byggnad. Här gick vi runt några timmar innan vi begav oss vidare mot Motala. Stannade till i Motala för att äta och bestämma vad vi skulle göra här näst. Kom fram till att vi stannar en natt i Linköping innan hemfärden. På hemresan så stannade vi till i Kumla för att hälsa på Jenny och Johan Vennerstrand. Det blev ett mycket trevligt möte med en hel del cykel prat innan vi nu ställde kosan hemåt.
Resten av veckan gick åt till att skotta jord! Inte en endaste meter på cykeln! Har försökt förbättra gräsmattan på en hel del ställen plus att vi har planerat ut en slänt som krävde en hel del matjord. Men nu är det färdigt, sått och klart. Igår, söndag så var det bara en riktig slappardag och dessutom sista dagen på semestern, för imorgon börjar vardagen igen. 
Cykeltävlingar då? Ja vi får väl se hur det blir med resten av säsongen. Men nu är det klart att man skall köra linje SM den 15 augusti på Arlanda i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar