torsdag 20 september 2018

Vecka 38

Den här veckan blir kort som träningsvecka. Den innehåller bara tre dagar som möjliggör träning i någon form. Sedan är det resdagar och tävling i Polen.
Måndagens träning blev ett varv runt Köla. Blåsten har tilltagit igen och det var riktigt hård vind emellanåt. Efter gårdagens träning så kändes benen en aning stumma idag, men efter ett tag så gick det över och jag fick upp farten. Tisdagen är en riktig höstdag. Gråmulet och regn, vilket gör att jag längtar bort till något varmare ställe. Inte blir längtan mindre av att det plingar till i telefonen klockan åtta, och ett meddelande från dottern visas. "Hej pappa, grattis på din dag! Här är det solsken och 30ºC".
Träningen då? Jo det blev ett litet varv runt Bålstad "Bôrsta" och Ränken. Riktigt varmt väder idag, men fortfarande riktigt blåsigt. Varvet runt är 44 kilometer långt men har 616 meter stigning så det är ganska kuperat runt om. Nu så här i elfte timman av säsongen spelar inte hastighet eller intervaller någon som helst roll. Utan det gäller bara att hålla igång kroppen några dagar till. Onsdag och ingen träning! nä, lite andra saker som måste göras innan avresan till Polen i stället. Men nu tror jag att jag har koll på det mesta som skall med.
Reser ner till Kristinehamn i morgon kväll(läs torsdag)för att hämta upp Andreas Rundquist. Sedan bär det av ner mot Malmö och bron över till Danmark.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar