fredag 31 augusti 2018

31/8 WORLD CHAMPIONSHIPS VARESE

Vaknar halv sex av att det är en fotograf som tar kort på oss på rummet. Plötsligt blixtrar det till två gånger till och snart hör jag ett bekant muller, det åskar utanför. Regnet formligen vräker ner och det blixtrar och dundrar ganska bra ett tag. Men efter att vi käkat frukost och klätt oss så reser vi iväg till race centrat i Varese. Vi vill kolla in vart vi skall ta vägen på söndag när det är dags för linjeloppet.
Idag har vi vilodag från tävlingar. Ja lagtävlingen körs idag men ingen av oss Skoghalls cyklister deltar i den. I stället ägnar vi dagen åt att titta på linjebanan. Vi har testat den första klättringen och utförskörningen redan, det gjorde vi på tisdagen. Men idag körde vi hela banan i bil. Jag vet faktiskt inte vad som är värst. Utförskörningar eller de många backarna. Tror dock att utförskörningarna är värre. Har aldrig tidigare varit i närheten av liknande banor. Utförskörningar i kolossalt smala gränder men fler hårnålar som grädde på moset. På många ställen i mörk lövskog.
Vi hoppar ur bilen på ett ställe och provar på en backe. Uppför är det som sagt var ganska enkelt,  det är ju bara brant, men nerför. Ja jag säger då det, det här kommer att bli en väldigt spännande och speciellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar