onsdag 26 april 2017

Avresa till Kilmarnock i Skottland.


Tidig morgon, klockan är närmare 04:00 och jag är på väg till Gardemoen för att ta ett flyg till Skottland. Jag åker inte ensam utan tillsammans med klubbkompisarna Sarah Carling, Andreas Rundquist och hans sambo Åsa Blideskär. Vi är nämligen anmälda till VM-kval i Kilmarnock Skottland. När vi kommer fram så finns sedan tidigare redan Johan Fryksenius också på plats där.
Vi reser från ett något gråkallt Oslo(-5°) via Köpenhamn till Edinburgh. Andreas har hyrt en minibuss som vi skall ta oss till Kilmarnock med. 
Jag kommer att köra bägge kvalen, både tempot och linjeloppet. Vilket gör att packningen är något stor! Två stora cykelväskor och en stor resväska också Sar….handbagage.
För att kvala in till VM så måste man vara av de 25% bästa i sin åldersgrupp! Kan bli svårt det! Men å andra sidan så skall ett kval vara tufft. Går man inte vidare så har man förmodligen ingenting på VM att göra, förutsatt att man inte drabbas av några tekniska missöden(punktering, kedjebrott eller kracher).
Efter förra helgens framgångar i Barsebäck så ökar ju det egna trycket på att prestera bra. Men man måste också vara realistisk. Det finns en himla massa bra brittiska cyklister, dessutom kommer det någon från Belgien också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar