lördag 31 augusti 2019

Lördagen den 30 augusti.

Idag är det sista vilodagen inför linjeloppet. Andreas och jag cyklar ut en bit på banan så att vi får kolla starten och själva målgången en gång till. Efter att ha kört den första delen ut ur Poznan så förstår vi inte riktigt hur själva starten på linjeloppet kommer att bli. Vi tar och viker och in på banans sista del, den som avslutas inne i Poznan. Ända tills där vi tror själva målgången kommer vara så är det helt glasklart, men vi vet inte riktigt vart den kommer att ligga. Till och med den vägsträcka som senast igår var uppfräst och saknade asfalt var idag nyasfalterad och fin. Men vi undradefortfarande på början och slutet.
Jag och Andreas tyckte därför att det var ett måste att senare under dagen gå på race briefingen. Men innan dess så hinner jag med att köra hela banan en gång till, fast den här gången i bilen. Annika Simon och Maria följer också med. Efter återkomsten till hotellet så blir  pasta med köttbullar.
På briefingen blev vi inte heller speciellt mycket klokare på själva starten,  målgången tror vi nu att vi förstått var den kommer vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar